Телефон: 02 96 76 199 | Мобилен: 0876 57 06 67 | Skype: basic_systems| e-mail: info@laptop4me.eu
 
Лаптопи на Топ Цени   Лаптопи Втора Употреба   Аксесоари Компоненти   Как да купя Плащания   Гаранция Драйвери  
         
                 
                                                 
 
Защо да избера лаптоп втора употреба?
 
     
 
Доста хора си задават въпроса, доколко е смислена покупката на лаптоп втора употреба, както и дали той притежава качествата на нов. Това е съвсем разбираемо имайки се в предвид, че става дума за покупка, която представлява вид средносрочна инвестиция. По-долу ще намерите изброени някои от най-големите плюсове на лаптопите втора употреба, както и солидни доводи в полза на решението Ви да се сдобиете с такъв.
 
   
   
 
1.Технически показатели. В повечето случаи лаптопите се използват за относително леки приложения - слушане на музика, гледане на филми, сърфиране в интернет или интернет телефония (Skype). Това са задачи с които всеки лаптоп втора употреба с процесор над 1,2GHz и 512MB оперативна памет се справя без никакви затруднения.
 
   
   
 
2.Качество. Предлаганите от нас лаптопи втора употреба са маркови машини, произведени основно за бизнес потребители и при тях няма никакви компромиси в качеството на вложените материали и изработката. Това е и основната им разлика спрямо евтината нова "жълта" техника, която масово се предлага у нас.
 
   
   
 
3.Цена. Това е един от най-сериозните доводи в полза на лаптопите втора употреба. Цената на един нов марков (качествен) преносим компютър надвишава 1000 лева, като това е цената на относително базов модел. Естествено, трябва да се каже, че това са последно поколение машини с доста добри характеристики, но както споменахме това не винаги е необходимо за обикновения потребител.
 
   
   
 
4.Екология. Лаптопите са доста по-сложни машини от обикновения настолен компютър. Това е най-вече поради голямото значение на факторите тегло и размери, като същевременно те не трябва да оказват влияние върху друг основен фактор - производителността. Това е причината в преносимите компютри да има голямо количество ценни метали, но и компоненти които не могат да се рециклират и са вредни за околната среда (например батериите). Използвайки по-дълго тази техника, Вие помагате за намаляване на замъсяването и опазването на околната среда. Това е и една от причините, поради която дори и големи производители на компютърна теника като Hewlett-Packard, DELL и Apple също започнаха да предлагат лаптопи втора употреба.
 
   
   
   
   
 
5.Софтуер. Имайки в предвид световните тенденции, Microsoft също започна да предлага свои продукти адресиращи конкретно пазара на употребявана техника. Като лицензиран представител на Microsoft, Laptop for ME може да Ви предложи да закупите лаптоп втора употреба в комплект с Windows 7 Home Premium или Windows 7 Professional на изключително атрактивна цена.
 
   
   
                                                             
                                                             
  Tyxo.bg counter                                   Copyright 2010-2017© Laptop for ME